€ 3.000,- p/m.
Prijs
Beschikbaar
Status

Exportweg 7

Namens onze opdrachtgever bieden wij te huur aan deze bedrijfsruimte gelegen aan de Exportweg te Tynaarlo. Deze bedrijfshal beschikt onder andere over een koel-/vriesruimte van circa 200 m², een waardevolle toevoeging voor bedrijven die producten moeten opslaan bij gecontroleerde temperaturen.

Object
Exportweg 7 te Tynaarlo.

Soort
Bedrijfsruimte.

Omschrijving
Deze bedrijfshal, gelegen op een bedrijventerrein in Tynaarlo, is uitermate geschikt voor bedrijven die behoefte hebben aan koel-/vriesruimte. De vrije hoogte van de bedrijfsruimte is circa 6,5 meter hoog en biedt de mogelijkheid voor het opslaan van goederen en het gebruik van hoge stellingen.

De bedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte van 375 m² v.v.o., verdeeld over 115 m² aan bedrijfsruimte en de koel-/vriesruimte van circa 200 m². De kantoorruimte met secundaire voorzieningen is circa 60 m² v.v.o. groot. Boven het kantoor is de mogelijkheid aanwezig voor opslagruimte.

De bedrijfshal is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur. Deze deur maakt het laden en lossen van goederen efficiënt. Daarnaast beschikt de ruimte over een grote koel-/vriesruimte van circa 200 m². Ter plaatse van de koel/vriescombinatie is de aanwezige betonvloer voorzien van vloerverwarming. De verwarming geschiedt middels een direct gestookte gas-heater. Daarnaast is de ruimte voorzien van lichtstraten.

De kantoorruimte wordt elektrisch verwarmd. Er is 1 toilet en 1 douche aanwezig.

Het terrein aan de achterzijde is mandelig in gebruik.

Bestemmingsplan:
Bestemmingsplan Bedrijventerreinen. Een kandidaat-huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de gemeente Tynaarlo.

Locatie
Het bedrijventerrein Vriezerbrug in Tynaarlo bevindt zich op een zeer goede locatie gelegen aan de N386 tussen Zuidlaren en Vries en de A28 tussen Assen en Groningen. Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar en op slechts circa 10 autominuten van Assen en Groningen. Er bevinden zich op het bedrijventerrein verschillende bedrijven.

Bereikbaarheid
Vanaf Groningen, Hoogezand en Assen is bedrijventerrein Vriezerburg met de auto via de A28 en N386 binnen 10 minuten te bereiken. De op- en afrit naar deze uitvalswegen is op steenworp afstand. Tevens is er een bushalte op loopafstand van het object.

Parkeren
Op het terrein is voldoende ruimte voor parkeren.

Oppervlakte
Totale oppervlakte van de bedrijfsruimte is 375 m² v.v.o, welke als volgt is verdeeld:
- Bedrijfsruimte: 115 m² v.v.o.
- Vriesruimte: 200 m² v.v.o.
- Kantoor: 60 m² v.v.o.

Er is een mogelijkheid op de verdieping extra magazijnruimte van circa 60 m² te gebruiken.

Huurprijs
EUR 3.000,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Huurder dient zelf contracten af te sluiten met energiebedrijven.

Huurtermijn
5 jaar, met optietermijnen van 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Aanvaarding
Op korte termijn.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nextfund Vastgoedadviseurs via 050 76 76 100.

Disclaimer
Deze informatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Vastgoed adviseurs

NEXTFUND B.V.

T: 050 – 76 76 100
Contact